Gratis fys-rådgivning i Ulfborg

Ulfborg Klinik for Fysioterapi har indgået samarbejdsaftale med motionscentret Dit Center i Ulfborg Fritidscenter

webHver tirsdag middag vil fysioterapeut Allan Toft Jespersen være til rådighed for brugerne af motionscentret Dit Center, Ulfborg. Det sker som led i en ny samarbejdsaftale mellem motionscentret og Ulfborg Klinik for Fysioterapi.

Dit Center har valgt, at det nye tilbud skal være gratis for medlemmerne, fortæller daglig leder Dorit Bak Lauridsen.

”Vi betragter det som en ekstra service til medlemmerne, men også en god hjælp for personalet i centret. Det sker af og til, at nogen spørger efter gode råd om, hvordan de for eksempel kan styrketræne uden at overbelaste et dårligt knæ. Der vil det være godt at kunne henvise til fysioterapeuten i stedet,” siger Dorit Bak Lauridsen.

Dit Center har gode erfaringer med samarbejde med lokale fysioterapeuter i Ringkøbing og Hurup, og Ulfborg Klinik for Fysioterapi glæder sig også til at komme i gang.

”Jeg vil gerne vejlede Dit Centers medlemmer, for eksempel med gode råd om at håndtere skader og skavanker eller hjælpe med at optimere træningen, hvis man gerne vil have mere ud af. Man kan godt gå lidt ”død” i sit gamle træningsprogram, og så kan jeg hjælpe med noget inspiration ,” fortæller Allan Toft Jespersen.

Samarbejdsaftalen skulle gerne blive en god forretning for begge parter, lyder det fra Dit Center.

”Vi håber, at nogle af patienterne får lyst til at træne videre her i Dit Center, når de har afsluttet behandling hos fysioterapeuterne – eller måske træne sideløbende med behandling på klinikken. Og tilsvarende kunne jeg sagtens forestille mig, at nogle af vores medlemmer ville kunne få gavn af behandling og specialtræning hos fysioterapeuterne. På den måde er det en slags noget-for-noget-aftale,” siger Dorit Bak Lauridsen.

Allan Toft Jespersen er til stede i Dit Center hver tirsdag kl. 12:30 til 13:30. De gode råd er gratis for centrets medlemmer, og man behøver ikke nødvendigvis træffe aftale på forhånd.

Se også video-indslaget på klinikkens Facebook-side.

Top