Ny fysioterapeut i Ulfborg

Jonas_Knudsen_web25-årige Jonas Rærup Knudsen, Lemvig, blev kort før sommerferien fastansat som fysioterapeut hos Ulfborg Klinik for Fysioterapeut. Her arbejder han blandt andet med fysisk træning og udarbejdelse af langsigtede træningsprogrammer – et arbejde, som ligger den sportstrænede fysioterapeuts hjerte nært.

På trods af, at eksamensbevis kun er lidt over et år gammelt, har han allerede gennemført supplerende kurser i McKenzie-fysioterapi samt en instruktøruddannelse i træningskonceptet TRX. Og til september tager han afsted på kursus i idrætsskader med særligt fokus på skulder- og albueskader, som eksempelvis håndboldspillere ofte er plaget af.

Jonas Rærup Knudsen er nordjyde, oprindelig fra Sæby, men valgte at uddanne sig til fysioterapeut på VIA University College i Holstebro, fordi det var tæt på hav og fjord. Han er nemlig vild med windsurfing, som han har dyrket i 12 år. For syv år siden blev han Danmarksmester, men efter at han for et år siden blev færdiguddannet fysioterapeut, har arbejdet været prioriteret højere end konkurrencerne til vands.

Privat bor Jonas i Lemvig. Så er der nemlig ikke så langt til windsurfernes yndlingsstrand, ”Cold Hawaii”, i Klitmøller.

Klik her for at se en præsentation af alle klinikkens medarbejdere.

Top